Hoe werkt het?

Wij plaatsen voor u een mobiele laadunit, voor een of meerdere dagen, of zo lang u maar wilt. De unit kan op elke gewenste locatie worden geplaatst, als die met een auto met aanhanger te bereiken is.

De laadunit kan volledig zelfstandig op 100% duurzame Neste MY Renewable Diesel™ (vroeger bekend als Blauwe Diesel 100) draaien. Eenmaal gestart hoeft u nergens meer naar om te kijken, en kunt u tot 16 elektrische personenauto’s, bedrijfswagens, motorfietsen, of alle andere soorten elektrische voertuigen gelijktijdig opladen.

Eventueel kan de laadunit ook worden aangesloten op een krachtstroomaansluiting of ‘walstroom’, waardoor de al aanwezig capaciteit op uw locatie wordt vergroot.

U kunt er zelf voor kiezen of u de geleverde stroom met uw gasten afrekent, of dat u zelf de kosten voor uw rekening neemt als extra service voor uw bezoekers.

Soms bieden onze klanten de laadunit aan als onderdeel van hun eigen valet parking bij een evenement. Gasten of bezoekers leveren dan hun elektrische auto of motorfiets voor de deur in, en krijgen deze aan het eind van hun bezoek, volledig opgeladen en desgewenst gewassen, weer retour.

Elektrische auto opladen op locatie met Mobile Green Energy

Telefoon

U kunt ons bellen op 085 40 16 222
(kies optie verhuur)

}

Openingstijden

Wij zijn telefonisch bereikbaar:

  • maandag - vrijdag · 10u - 18u
  • zaterdag · 10u - 17u

Buiten deze tijden kunt u een bericht inspreken, dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.

Email

Wij zijn per email te bereiken op info@mobilegreenenergy.nl

Adres

Ons adres is:
Mobile Green Energy
Gildeweg 17F
3771 NB  Barneveld
Nederland

Bedrijfsgegevens

Mobile Green Energy is een service van Electric Motorcycles Nederland
KvK: 01145542
BTW nr: NL001445151B56